Aanhuur- en aankoopmakelaar Ronald Schoonenberg

Ronald Schoonenberg regelt voor u alle zaken die te maken hebben met uw bedrijfshuisvesting, zodat u zich op uw eigen bedrijf kunt focussen. Met ruim dertig jaar ervaring in Amsterdams vastgoed en daarbuiten ziet Ronald Schoonenberg unieke kansen en realiseert hij creatieve oplossingen. Hij staat 24/7 voor u klaar.

Vind een geschikt kantoor op basis van uw wensen

Amsterdam en omstreken biedt een grote diversiteit aan bedrijfspanden in vele soorten en maten. Door uw persoonlijke voorkeur in kaart te brengen, gaan we samen gericht op zoek en vinden we het pand dat het beste past bij uw budget en uw wensenpakket. 

We doorlopen het volgende proces:

  • Strategiebepaling en eisen in kaart brengen
  • Inventarisatie marktaanbod
  • Bezichtigingen 
  • Juridische-, fiscale- en bouwkundige toetsing
  • Onderhandeling
  • Tekenen overeenkomst
  • Oplevering
  • Lunch of diner

Een aankoopmakelaar met begeleiding van A tot Z

Bij Yield Real Estate kunt u rekenen op begeleiding tijdens het gehele proces. Van de zoektocht en de bezichtigingen, tot de onderhandeling en het tekenen van de koop- of huurovereenkomst, is Ronald Schoonenberg aanwezig om u te helpen.

Met meer dan dertig jaar ervaring in Amsterdams vastgoed, heeft hij de kennis en ervaring in huis om het best mogelijke resultaat te behalen. Daarnaast staat ook zijn uitgebreide netwerk voor u klaar om (financiële) mogelijkheden te creëren, van advocaten en notarissen tot fiscalisten. 

Neem vandaag nog contact op

Vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe Ronald Schoonenberg u kan ondersteunen bij de verkoop- en verhuur van uw bedrijfspand.

6 + 2 =

Meer diensten

Verhuur & Verkoop

Juist bij de verkoop of verhuur van bedrijfsvastgoed is een goede voorbereiding essentieel

Beleggingsadviseur

Als u op zoek bent naar een beleggingsadviseur die u van begin tot eind ondersteunt, dan is Yield Real Estate de organisatie die u zoekt. 

Consultancy

Ronald Schoonenberg is de ideale sparringpartner en handelt snel en correct bij het aankopen of huren van een pand.

Contact

Apollolaan 151,
1077 AR, Amsterdam

info@yieldrealestate.nl
+31208948941

Copyright © Yield Real Estate