Verhuur- of verkoopmakelaar Ronald Schoonenberg

Bent u op zoek naar een vakkundige bedrijfsmakelaar in Amsterdam of daarbuiten? Ga dan naar Yield Real Estate voor een vrijblijvend consult. Makelaar Ronald Schoonenberg kan u in een persoonlijk gesprek direct van advies voorzien. Of het nu een kantoor, bedrijfspand of belegging betreft, Ronald kent de markt. 

 

Verhuur- of verkoop van uw bedrijfspand

Juist bij de verkoop of verhuur van bedrijfsvastgoed is een goede voorbereiding essentieel. U wilt toch niet dat de koper of huurder u achteraf met claims lastigvalt? Ronald Schoonenberg ontzorgt u tijdens het gehele proces, zodat u zich rustig op u eigen business kunt focussen. En natuurlijk zal Ronald er alles aan doen om de hoogst mogelijke opbrengst te realiseren.

We doorlopen het volgende proces:

  • Opbrengst optimaliseren
  • Bepalen strategie en marketingplan
  • Bezichtigen
  • Onderhandeling
  • Tekenen overeenkomst
  • Oplevering
  • Lunch of diner

Persoonlijk, integer en professioneel advies 

Ronald Schoonenberg is persoonlijk, integer en voorziet u altijd van professioneel advies. Met ruim dertig jaar ervaring in Amsterdams vastgoed en 2.03 meter lengte overziet hij letterlijk de hele markt. Het grote netwerk van specialisten en zijn praktische kennis over de Amsterdamse vastgoedmarkt en daarbuiten maakt hem tot een van de sleutelspelers in de branche. Ronald begeleidt u persoonlijk van A tot Z en is aanwezig bij elke stap van het proces. 

Neem vandaag nog contact op

Vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe Ronald Schoonenberg u kan ondersteunen bij de verkoop- en verhuur van uw bedrijfspand.

5 + 12 =

Meer diensten

Aanhuur & Aankoop

Bij Yield Real Estate kunt u rekenen op begeleiding tijdens het gehele proces, van A tot Z. 

Beleggingsadviseur

Als u op zoek bent naar een beleggingsadviseur die u van begin tot eind ondersteunt, dan is Yield Real Estate de organisatie die u zoekt. 

Consultancy

Ronald Schoonenberg is de ideale sparringpartner en handelt snel en correct bij het aankopen of huren van een pand.

Contact

Apollolaan 151,
1077 AR, Amsterdam

info@yieldrealestate.nl
+31208948941

Copyright © Yield Real Estate