Over Ronald Schoonenberg

Wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen?

Ontdek het hier.  

Ik ben Ronald Schoonenberg, voormalig oprichter van KS Bedrijfsmakelaars, een bedrijf dat in 18 jaar is uitgebouwd tot een vaste waarde in het Amsterdamse vastgoed. 

Ronald Schoonenberg is een bedrijfsmakelaar met ruim dertig jaar ervaring in het Amsterdams vastgoed en daarbuiten en heeft een indrukwekkend track record opgebouwd. Met zijn gedegen kennis van bedrijfsvastgoed maakt hij al jaren de juiste match tussen klanten en panden. Of het nu gaat over de verhuur, aankoop of verkoop van een bedrijfshal, een kantoorruimte of geheel bedrijfspand, Ronald vindt altijd de beste aanpak. Indien nodig komt Ronald met een creatieve oplossing of een snelle actie vanuit zijn brede netwerk, welke hij gedurende dertig jaar heeft opgebouwd.

DTZ Zadelhoff en KS Bedrijfsmakelaars 

Na een aantal jaren in de woningmakelaardij heeft Ronald de switch gemaakt naar de bedrijfsmakelaardij bij DTZ Zadelhoff. Als senior makelaar is Ronald KS Bedrijfsmakelaars gestart en KS Bedrijfsmakelaars in achttien jaar uitgebouwd naar een vaste waarde in het Amsterdamse vastgoed. Vanaf mei 2019 is Ronald Yield Real Estate begonnen om zijn klanten weer persoonlijk bij te staan. En doen waar hij goed in is; deals sluiten. 

Zelfstandig, beëdigd en gecertificeerd bedrijfsmakelaar 

 

Ronald is een zelfstandig en gecertificeerd bedrijfsmakelaar, die zich kenmerkt door zijn toewijding, loyale aanpak en originele oplossingen. Hij vindt voor ieder vraagstuk de juiste antwoorden en stopt zijn volledige energie en focus in de klant. Zo maakt hij bijvoorbeeld zelf geen foto’s of plattegronden maar laat hij dit vakwerk graag over aan de beste professionals. Een goede voorbereiding is voor hem essentieel om verrassingen aan uw kant uit te sluiten. Van de intake tot de bezichtigingen en van onderhandeling tot het tekenen van de overeenkomst. Ronald is erbij van begin tot eind.  

Door zijn flexibiliteit, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring, komt hij tot goede deals. Zijn persoonlijke advies, vindt u nergens anders. Met zijn lengte van 2.03 meter overziet hij de markt als geen ander.  

 

Zelfstandig, beëdigd en gecertificeerd bedrijfsmakelaar 

 

Ronald is een zelfstandig en gecertificeerd bedrijfsmakelaar, die zich kenmerkt door zijn toewijding, loyale aanpak en originele oplossingen. Hij vindt voor ieder vraagstuk de juiste antwoorden en stopt zijn volledige energie en focus in de klant. Ronald werkt exclusief met professionals voor het beste resultaat. Zo maakt hij bijvoorbeeld zelf geen foto’s of plattegronden maar laat hij dit vakwerk graag over aan de beste professionals. Een goede voorbereiding is voor hem essentieel om verrassingen aan uw kant uit te sluiten. Van de intake tot de bezichtigingen en van onderhandeling tot het tekenen van de overeenkomst. Ronald is erbij van begin tot eind.  

Door zijn flexibiliteit, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring, komt hij tot goede deals. Zijn persoonlijke advies, vindt u nergens anders. Met zijn lengte van 2.03 meter overziet hij de markt als geen ander.  

 

Ronald woont en werkt in Amsterdam, samen met zijn vrouw en twee kinderen.

Ronald woont en werkt in Amsterdam, samen met zijn vrouw en twee kinderen. Hij houdt van Amsterdam en de prettige dingen zoals lekker eten, goede wijn, golfen en natuurlijk veel humor. Klanten waarderen zijn directe en persoonlijke aanpak, met af en toe een grap om het ijs te breken.  

Zijn tweede liefde is Portugal, waar hij graag komt voor vakanties en ontspanning. Door zijn passie voor dit land heeft hij inmiddels ook connecties in de vastgoedwereld in de Algarve, voor bijvoorbeeld het investeren in of het kopen van een vakantiewoning. 

Bent u op zoek naar een persoonlijke, kundige en behulpzame bedrijfsmakelaar die u van begin tot het eind assisteert? Neem dan direct contact op. 

Contact

Apollolaan 151,
1077 AR, Amsterdam

info@yieldrealestate.nl
+31208948941

Copyright © Yield Real Estate