05.

Bedrijfsmakelaar in Amsterdam: Yield Real Estate

Bent u op zoek naar een vakkundige bedrijfsmakelaar in Amsterdam? Ga dan naar Yield Real Estate voor een vrijblijvend consult. Makelaar Ronald Schoonenberg voorziet u in een persoonlijk gesprek direct van advies. Of het nu een kantoor, bedrijfspand of belegging betreft, Ronald kent de markt. 

. 

Een persoonlijke, ervaren en betrokken adviseur 

Met ruim dertig jaar ervaring in Amsterdams vastgoed is Ronald Schoonenberg met zijn 2.03 meter een bekende verschijning in de Amsterdamse bedrijfsmakelaardij. Ronald heeft een groot netwerk van specialisten en is in bezit van praktische kennis over de Amsterdamse vastgoedmarkt. Door zijn vakkundigheid te combineren met service en een netwerk van behulpzame vakgenoten, kan hij zijn klanten vaak verrassen met creatieve oplossingen. Ronald is aanwezig bij elke stap van het proces. Van bezichtiging en onderhandeling tot het ondertekenen van het contract.

Neem vandaag nog contact op

Vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe Ronald Schoonenberg u kan ondersteunen bij de verkoop- en verhuur van uw bedrijfspand.

2 + 13 =

Meer diensten

01. Aanhuur & Aankoop

Bij Yield Vastgoedadvies kunt u rekenen op begeleiding tijdens het gehele proces, van A tot Z. 

02. Verhuur & Verkoop

Juist bij de verkoop of verhuur van bedrijfsvastgoed is een goede voorbereiding essentieel

03. Beleggingsadviseur

Als u op zoek bent naar een beleggingsadviseur die u van begin tot eind ondersteunt, dan is Yield Vastgoedadvies de organisatie die u zoekt. 

04. Consultancy

Ronald Schoonenberg is de ideale sparringpartner en handelt snel en correct bij het aankopen of huren van een pand.

Contact

Apollolaan 151,
1077 AR, Amsterdam

info@yieldrealestate.nl
+31208948941

Copyright © Yield Real Estate